Dzień dobry. Pragnę podszkolić swoje umiejętności związane z trenowaniem ludzi w fitness klubie. W branży funkcjonuje już parę lat. Jakiś czas temu odbyłem kurs instruktorki i posiadam uprawnienia trenera personalnego. Lecz od ukończonego szkolenia upłynęło już trochę czasu i spostrzegłem u siebie luki w wykształceniu. Kocham to co robię i mam zamiar to robić na najwyższym poziomie. Tak, więc poszukuje profesjonalnego kursu instruktorskiego, który jest prowadzony przez sprawdzonych specjalistów. Czy możecie coś mi polecić?
podobne tematy:
Szukam profesjonalnego kursu instruktorskiego prowadzonego przez dobrego trenera
-
-
Poszukuje ciekawego kursu instruktorskiego prowadzonego przez wykwalifikowanego trenera
Witaj, bardzo interesujące szkolenia prowadzi placówka ECS ze stolicy. Posiadają profesjonalną kadrę instruktorów, która odnosi sukcesy na arenie międzynarodowej. Przykładowi instruktorzy, którzy prowadzą tam kursy instruktorskie
- ich nazwiska robią spore wrażenie i są rozpoznawalne na arenie Polskiej. Tu masz link do ich strony internetowej: http://kursyecs.edu.pl/kursy-instruktorskie - na pewno wyszukasz coś dla siebie. Szkolenia są prowadzone w każdym z większych miast. Oczywiście najwięcej jest ich w Warszawie. Ja sugeruje zapisać się na kurs prowadzony przez Roberta Piotrkowicza - sam ukończyłem takie szkolenie instruktorskie i jestem bardzo zadowolony.