Dzień dobry, mam w planach zagospodarowanie swojego tarasu. To już chyba jedyna sprawa, która została mi do dokończenia przy domu. Jestem już trochę wypalony całą budową i poszukuje pomocy innych ludzi w wyborze słusznej koncepcji na mój taras. Myślę o czymś w tym typie jak na poniższym zdjęciu - natomiast nie jestem do końca przekonany do tego rodzaju materiału. Poszukałem informacji o desce WPC i ma pochlebne opinie ludzi, którzy ją u siebie założyli. Też jak chodzi o koszty wychodzi lepiej niż kostka brukowa. Więc z tego co się dowiedziałem ma tylko plusy zastosowania tego typu rozwiązania. Chyba, że wy znacie jakieś fakty żeby nie stosować tego rodzaju materiału na tarasie.
Dzień dobry. Taras na zdjęciach to nic specjalnego. W sporu domach można zobaczyć tak wykończony taras. Jeśli chodzi Ci o materiał , którym jest deska WPC to możesz go śmiało użyć. Kładziemy go już kilka lat na tarasach i nie było do tej pory reklamacji. Poszukaj tylko dobrego producenta i nie będziesz miał żadnych problemów z deską kompozytową przez wiele lat.